torsdag 27 oktober 2011

Veckans medarbetare – ”stjärnan på vår himmel” Lena Nerman

Ännu en gång utser vi veckans medarbetare och den traditionen tänker vi fortsätta med. Det är så mycket bra arbete som genomförs av våra kollegor och därför förtjänar de att lyftas i vår blogg.

En av dem är vår stjärna Lena Nerman som med sin flexibilitet, fingertoppskänsla, kunskap och glädje utför stordåd. Lena är nog den enda hos oss som kan ”uppfostra” våra kopieringsmaskiner med ett leende och en stor dos av tålamod. När man pratar med Lena i telefon så blir man glad eftersom det är så mycket positiv energi som Lena utstrålar… Man känner sig sedd och bekräftad!
Lena är så självklar för oss att utan henne skulle det råda mörker i hela staden. Blommorna skulle sluta växa och tillvaron skulle bli alltför tråkig…

Professor Gerry Larsson har myntat uttrycket:

Nerman,
Ser man
Ler man!

… och det med all rätt. Lena är en glädjespridare och är alltid, alltid, alltid på gott humör oavsett hur mycket hon har att göra. Lena, vi hyllar dig idag!

Det här säger Lena om sig själv:

Lena Nerman är administratör och började 1976 vid Försvarets Forskningsanstalt och sedan på Försvarshögskolan. Hon jobbar främst med kursadministration inom UGL och Utvecklande ledarskap.

Hon beställer också litteratur till medarbetarna i Karlstad. Lena har även vissa ekonomiska arbetsuppgifter,exempelvis som att lägga in kalkyler i ekonomisystemet och ta ut utfallslistor till aktivitetsägare.

”Invandrad” dalkulla sen 35 år och kan väl snart kan betraktas värmländska men ränderna går nog aldrig ur… Hon håller på Leksand i ishockey!


Vid tangentbordet

Aida Alvinius





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar